Bel ons: 06-432 68 827

Doordeweeks alleen op afspraak geopend en iedere zaterdag van 11:00 uur tot 15:00 uur

Tegels voor iedereen!

Meest beantwoorde vragen

Meest gestelde vragen

 

Ja, wij hebben een winkel aan de Bornerbroeksestraat 278 in Almelo. In onze winkel heeft u de keuze uit ruim meer dan 80 kleuren. U kunt voor onze winkel parkeren en het is heel eenvoudig te bereiken. [/caption]

Onze openingstijden zijn als volgt: van maandag t/m vrijdag op afspraak, op zaterdagen tussen 11:00 uur en 15:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om in de avonden of vroeg in de ochtend een afspraak te maken. Hiervoor kunt u het beste eerst even bellen via het volgende nummer: 0643268827 (U mag ons ook natuurlijk een whatsapp bericht versturen)

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0643268827 of 0622950732. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te whatsappen of mailen.  

De levertijden variëren per product. Tegels zijn natuurproducten en deze worden in het buitenland gemaakt. Meestal worden tegels binnen enkele dagen opgestuurd en geleverd.

Als u de bestelling plaatst via het internet, dan wordt het vanaf € 500,00 gratis aan huis bezorgd. Echter, het wordt geadviseerd om de tegels op te halen. Zo weet u zeker dat uw tegels goed aankomen.

Wij hebben tegels op voorraad en tegels die wij speciaal voor u bestellen. U houdt altijd iets over, omdat er in een pak gemiddeld 1,5 m² zit. Wij nemen niet geopende pakken helaas niet terug in verband met de transportkosten en administratieve handelingen. 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen
Hoeveel heeft u ongeveer nodig?
Beschrijf hier welke formaat tegels u wenst en welke kleur en voor welke ruimte
BESTE PRIJS

Wij bieden onze tegels aan voor de beste prijs!

Mooiste vloertegels van Twente

Keuze uit prachtige diverse soorten vloer en wandtegels | marmerlook | betonlook | houtlook

Gratis en deskundig advies

Altijd eerlijk advies op maat

Eigen showroom

Bezoek onze showroom. Wij zijn op afspraak geopend en iedere zaterdag van 11:00 uur tot 15:00 uur